Екологічна катастрофа чи геноцид в Україні

12:02 09.02.10 Україна – держава у Східній Європі з населенням менше 46 млн. чоловік і площею 604 тисячі...

Україна – держава у Східній Європі з населенням менше 46 млн. чоловік і площею 604 тисячі квадратних кілометрів. Багата на різноманітні корисні копалини, водні артерії, ліси та чорнозем. В Україні живуть і працюють високоосвічені та талановиті люди. В той же час населення України щороку зменшується, в більшості хворе і з кожним роком здоров’я українців дедалі гіршає. Україна хвора і вимираюча.
English version: Ecological disaster or Ukrainian genocide?

Основна причина такого стану – це катастрофічний екологічний стан в Україні. Ніхто не знає і не може знати якості навколишнього природного середовища, так як в Україні не ведеться моніторинг, тому що в цьому не зацікавлена діюча влада і боїться це робити. Тому українці не можуть дізнатися всієї правди про те, яким повітрям вони дихають, яку воду п’ють і наскільки безпечні продукти харчування, які вони вживають в їжу.

9 українців з 10 сьогодні вважають себе хворими, а смертність у працездатному віці в 2-4 рази вище, ніж у країнах Західної Європи. Сьогодні українці живуть на 8-13 років менше, ніж європейці.

В Україні накопичено 36 млрд. тон відходів, із яких 2 тисячі 500 мільйонів тон особливо небезпечні високотоксичні відходи та більше 120 мільйонів тон радіоактивних відходів.

В той же час утилізацією або знищенням небезпечних відходів в Україні ніхто не займається. Здебільше вони скидаються в яри, ріки та озера. Чиновники на паперах проводять це, як утилізацію або знищення, при цьому відмиваються значні кошти з бюджету або ті, що повинні були поступити в бюджет країни.

Характерним прикладом корупції, лобіювання інтересів підприємств-забруднювачів і паперових підприємств з утилізації небезпечних відходів є поводження з відпрацьованими акумуляторними батареями, яких щорічно в Україні утворюється біля 140 тисяч тон і які містять в собі до 28 тисяч тон сірчано-свинцевого електроліту.

Журналістськими розслідуваннями доведено, що майже весь цей електроліт зливається в навколишнє середовище, а органами прокуратури та чиновниками Мінприроди України ніяких заходів не приймається. Таке становище наносить значну шкоду навколишньому природному середовищу, здоров’ю та життю населення, створює криміногенну ситуацію в країні.

English version: Ecological disaster or Ukrainian genocide?

 

Переглядів (9459)


Комментарии

омега

Головна причина чому вимирають українці, в них у головах. Запитайте у будь якого підприємця, не говорячи про паразитів-чиновників, що для них важливіше, доходи чи екологія, відповідь буде-доходи. Взагалі українці вимерли вже давно і реанімація тут не допоможе.

22.02.2010 // 17:22 [ ссылка ]

ilya

Так цель любого бизнеса, это извлечение прибыли. А вот цель государства - это контроль этого самого бизнеса. И пока государство с бизнесом заодно - у нас всегда будет такая такая экология.

22.02.2010 // 18:49 [ ссылка ]

омега

А як бути з сприянням державою розвитку бізнесу, що-до контролю, то наші контролери всім контролерам контролери, і байкарі в нас також найкращі. Погляньте тільки на це [  ссылка  ] ,ось до чого можна допрацюватись після гарної гулянки. в Україні так хочуть змін, як голодний сра.. .

23.02.2010 // 20:54 [ ссылка ]

омега

Посилання: [  ссылка  ]

24.02.2010 // 19:16 [ ссылка ]

Kiss_11@bigmir.net

Я не могу скачать єто видео,что мне нужно зделать?

26.11.2011 // 19:58 [ ссылка ]

Ответ от Автора

1. Скачать с помощью сайта en.savefrom.net 2. Или зарегистрироваться в Vimeo, тогда в правой колонке появится ссылка “download”

26.11.2011 // 22:29 [ ссылка ]

twitter facebook google buzz ВКонтакте

English version

Всеукраїнська газета "Эко Безопасность" № №1-4 (9-12) 2012


Всі номери